פרטנר פיתוח תוכנה

חזרה למסך ראשי

פרטנר למוסך
החל מ- 2,900 שקל + מע"מ

המחיר כולל רישיון לתוכנה, שירות ואחריות לשנה. פרטים נוספים בפרטי התוכנה.

פרטנר למוסך

פרטנר מוסך - התוכנה המושלמת לניהול מוסך והנהלת חשבונות כפולה.
פרטנר מוסך מאפשרת לכם בלחיצת כפתור להפיק כרטיסי עבודה, חשבוניות, קבלות, חשבוניות ריכוז, הצעות מחיר, תעודות משלוח ועוד ..
פרטנר מוסך מאפשרת להפיק דוחות מע"מ ומקדמות מס, ניהול ומעקב אחר הכנסות והוצאות , יומן קופה, ניהול לקוחות וספקים, דו"ח רווח והפסד, התאמת חשבונות, מאזנים, דוחות מנהלים, קטלוג פריטים, מחירונים, דוחות פריטים בחתכים שונים, מחירוני ספקים, ייעול רכש, ועוד פעולות רבות נוספות.
פרטנר מוסך מאפשרת ניהול יומן מוסך, ניהול עבודות חוץ וניהול וריכוז פעולות העובדים.
פרטנר מוסך מאפשרת מעקב אחר טיפולי רכבים ,תיעוד הטיפולים ושליפת היסטוריה של רכבים בצורה מהירה.
פרטנר מוסך מאפשרת לכם לשלוח ללקוחותיכם הודעות וזימונים לטיפולים בדואר אלקטרוני, מכתבים ועוד.
פרטנר מוסך מאפשרת ניהול מחירוני ספקים, ניהול רכש והזמנות וניהול ספקים.
פרטנר מוסך מאפשרת לכם לנהל ביעילות את העסק במינימום עבודה ומאמץ. אתם זקוקים לשליטה מרבית בניהול העסק, אבל אינכם מעוניינים להשקיע זמן לימוד בתוכנה מורכבת ומסובכת.
פרטנר מוסך עונה על כל הדרישות המגוונות בניהול העסק יחד עם קלות רבה בשימוש ונגישות גבוהה לכל הנתונים הדרושים לתחנה בודדת או ברשת.
פרטנר מוסך חוסכת לכם הרבה כסף (רישיון + שירות שנתי) לעומת תוכנות נחותות ועוזרת לכם להרוויח יותר כסף בניהול יעיל של עסקיכם.
פרטנר מוסך מאפשרת שליפת מידע בקלות ובמהירות, העברת פקודות יומן למנהל החשבונות.
פרטנר מוסך מאושרת לניהול ספרים ע"י מס הכנסה

מחיר מיוחד 2,900 + מע"מ לתוכנת פרטנר מוסך מלאה ושירות ותמיכה טלפוניים, בהתקנה עצמית של הלקוח ובלימוד עצמי מחוברת הדרכה.

להתקנת התוכנה בבית הלקוח והדרכה מלאה – תוספת של 1,000 שקל + מע"מ.

דוגמת מסך - מסך ראשי

תוכנה לניהול מוסך

חלקי התוכנה: משתמש (פרטי העסק), טפסים (טבלאות ונתונים כלליים), מסמכים (מסמכי מכירה רגילים+מסמכי רכש ותנועות), יומן (יומן תנועות והתאמות של הנהלת חשבונות), בנקים (הפקדות, פקודות תשלום והחזרת צקים), דוחות (דוחות הנהלת חשבונות, מלאי ועוד), מוסך (כל המסמכים והדוחות למוסך), קשרים וגיבוי.

דוגמת מסך - תפריט מוסך

כרטיס עבודה

בכרטיס העבודה נרכז את כל הטיפול ברכב מסוים ברגע שהוא נכנס למוסך ועד להפקת החשבונית וסגירת הכרטיס עבודה. בתעודה נוכל להקליד את העבודות והפריטים שיעשו או כבר נעשו, לרכב בטיפול. מומלץ להקליד את קודי העבודה והפריטים בקטלוג הפריטים בצורה מרוכזת לפני תחילת העבודה. אחר סיום כל חלק בטיפול ושימוש בפריטים, ניתן לסמן בשדה טופל שבתחילת השורה. ניתן לסמן את קוד העובד שביצע את העבודה בחלק השמאלי של כל שורה. את העובדים ניתן לקלוט במסך חשבונות (קטגוריה – עובד). בכל פעם שנשמור את כרטיס העבודה, התוכנה תשאל אם ברצוננו לסגור את הכרטיס, רק בגמר העבודה נשיב בחיוב לשאלה.

חשבונית מס עבודה

חשבונית המרכזת את העבודה על רכב מכרטיס עבודה אחד או יותר. כללי קלידת הנתונים בחשבונית עבודה זהים לכרטיס עבודה מלבד האפשרות לפתוח ולצאת מהמסמך עד סיום העבודה, האפשרי רק בכרטיס העבודה. לפני פתיחת החשבונית מומלץ להקליד את פרטי הלקוח והרכב במסכי חשבונות ורכבים . בתעודה נוכל להקליד את העבודות והפריטים שיעשו או כבר נעשו, לרכב בטיפול בנוסף למועתק מכרטיס העבודה.

מפרט עבודה

במפרט עבודה נבנה דוגמא של כרטיס עבודה שתכולתו ידועה לנו פחות או יותר לדגם מסוים. לדוגמא מפרט לטיפול 10000 של טיוטה קורולה: שם הפרט יהיה: טיפול 10,000 טיוטה קורולה. בדגם נבחר טיוטה קורולה . בשורות העבודה והפריטים נקליד את כל העבודות והחלקים שמשתמשים לטיפול כזה, כגון: שמן מנוע ועבודת החלפת שמן, מסנן אוויר ועבודת החלפת מסנן וכדומה. מפרט זה יעזור לנו בעת השימוש בכרטיס העבודה או חשבונית עבודה לטיפול שהגדרנו לו מפרט. במקרה זה נוכל בלחיצה על מקש העתקה ממסמך קיים (בכרטיס העבודה או החשבונית) להעתיק את כל תכולת המפרט המתאים. כמובן שלאחר ההעתקה נוכל לעדכן, להוסיף, לבטל ולשנות את השורות לפי מה שהתבצע בפועל למכונית הספציפית.

יומן מוסך

יומן מוסך או יומן עבודה משמש לרישום העבודות המתבצעות במוסך. היומן עוזר לאגור את המידע של הזמנות לטיפולים ותיקונים (תור), חלוקת עבודה לעובדים השונים ושמירת מצב העבודה של כל רכב במוסך. ניהול יומן המוסך נדרש גם על ידי רשויות החוק. ניתן להדפיס חתכים שונים של יומן המוסך בדו ח יומן עבודה.

הזמנת עבודות חוץ

בעזרת מסך זה נבדוק ונעקוב אחר רכבים שנמסרו לספקים אחרים לצורך עבודות חוץ. המסך יכיל את קוד הלקוח, קוד הספק (הקבלן החיצוני שמבצע עבודה), מספר הרכב , מספר כרטיס עבודה, ופרטים נוספים (חלקם יכול להילקח מסוג הטיפול במידה וסוג הטיפול מוגדר) כפרטים ומחיר. בשדה מצב העבודה ניתן לעדכן את מצב הרכב : נמסר לביצוע, בעבודה, חזר מעבודות חוץ).

פרטנר פיתוח תוכנה

טלפון 09-8350721