פרטנר פיתוח תוכנה

חזרה למסך ראשי

פרטנר מוסך לאינטרנט
בדמי מנוי חודשי בלבד

ללא רכישת תוכנה, זמין מכל מחשב, טבלט וטלפון חכם. תוכנת ניהול מוסך החדישה בארץ.

פרטנר מוסך לאינטרנט

פרטנר מוסך באינטרנט- התוכנה המושלמת לניהול מוסך והנהלת חשבונות כפולה.
הרשמה בחינם ואין צורך לקנות את התוכנה. בדמי מנוי חודשיים בלבד.
פרטנר מוסך לאינטרנט מאפשרת לכם בלחיצת כפתור להפיק כרטיסי עבודה, חשבוניות, קבלות, הצעות מחיר, תעודות משלוח ועוד ..
פרטנר מוסך מאפשרת להפיק דוחות מע"מ ומקדמות מס, ניהול ומעקב אחר הכנסות והוצאות , יומן קופה, ניהול לקוחות וספקים, דו"ח רווח והפסד, התאמת חשבונות, מאזנים, דוחות מנהלים, קטלוג פריטים, מחירונים, דוחות פריטים בחתכים שונים ועוד פעולות רבות נוספות.
פרטנר מוסך מאפשרת ניהול יומן מוסך וניהול וריכוז פעולות העובדים.
פרטנר מוסך מאפשרת מעקב אחר טיפולי רכבים ,תיעוד הטיפולים ושליפת היסטוריה של רכבים בצורה מהירה.
פרטנר מוסך מאפשרת לכם לשלוח ללקוחותיכם חשבוניות, הודעות וזימונים לטיפולים בדואר אלקטרוני.
פרטנר מוסך מאפשרת לכם לנהל ביעילות את העסק במינימום עבודה ומאמץ. אתם זקוקים לשליטה מרבית בניהול העסק, אבל אינכם מעוניינים להשקיע זמן לימוד בתוכנה מורכבת ומסובכת.
פרטנר מוסך עונה על כל הדרישות המגוונות בניהול העסק יחד עם קלות רבה בשימוש ונגישות גבוהה לכל הנתונים הדרושים לתחנה בודדת או ברשת.
פרטנר מוסך חוסכת לכם הרבה כסף (עלות מנוי חודשי בלבד) לעומת תוכנות נחותות ועוזרת לכם להרוויח יותר כסף בניהול יעיל של עסקיכם.
פרטנר מוסך מאפשרת שליפת מידע בקלות ובמהירות, העברת פקודות יומן למנהל החשבונות.
פרטנר מוסך מאושרת לניהול ספרים ע"י מס הכנסה

מבצע היכרות: מחיר מיוחד של 100 שקל + מע"מ לחודש למנוי (בתשלום לשנה) לתוכנת פרטנר מוסך מלאה ושירות ותמיכה טלפוניים.

דוגמת מסך - תפריט מוסך

כרטיס עבודה

מאפשר הקלדת כרטיס עבודה מהיר ללקוח חדש, בו יקלטו פרטי הלקוח והרכב יחד עם פרטי הטיפול. בכרטיס העבודה נרכז את כל הטיפול ברכב מסוים ברגע שהוא נכנס למוסך ועד להפקת החשבונית וסגירת הכרטיס עבודה. בתעודה נוכל להקליד את העבודות והפריטים שיעשו או כבר נעשו, לרכב בטיפול. מומלץ להקליד את קודי העבודה והפריטים בקטלוג הפריטים בצורה מרוכזת לפני תחילת העבודה. אחר סיום כל חלק בטיפול ושימוש בפריטים, ניתן לסמן בשדה טופל שבתחילת השורה. ניתן לסמן את קוד העובד שביצע את העבודה בחלק השמאלי של כל שורה. את העובדים ניתן לקלוט במסך חשבונות (קטגוריה – עובד). בכל פעם שנשמור את כרטיס העבודה, התוכנה תשאל אם ברצוננו לסגור את הכרטיס, רק בגמר העבודה נשיב בחיוב לשאלה.

חשבונית מס עבודה

חשבונית המרכזת את העבודה על רכב מכרטיס עבודה אחד או יותר. כללי קלידת הנתונים בחשבונית עבודה זהים לכרטיס עבודה מלבד האפשרות לפתוח ולצאת מהמסמך עד סיום העבודה, האפשרי רק בכרטיס העבודה. לפני פתיחת החשבונית מומלץ להקליד את פרטי הלקוח והרכב במסכי חשבונות ורכבים . בתעודה נוכל להקליד את העבודות והפריטים שיעשו או כבר נעשו, לרכב בטיפול בנוסף למועתק מכרטיס העבודה.

מפרט עבודה

במפרט עבודה נבנה דוגמא של כרטיס עבודה שתכולתו ידועה לנו פחות או יותר לדגם מסוים. לדוגמא מפרט לטיפול 10000 של טיוטה קורולה: שם הפרט יהיה: טיפול 10,000 טיוטה קורולה. בדגם נבחר טיוטה קורולה . בשורות העבודה והפריטים נקליד את כל העבודות והחלקים שמשתמשים לטיפול כזה, כגון: שמן מנוע ועבודת החלפת שמן, מסנן אוויר ועבודת החלפת מסנן וכדומה. מפרט זה יעזור לנו בעת השימוש בכרטיס העבודה או חשבונית עבודה לטיפול שהגדרנו לו מפרט. במקרה זה נוכל בלחיצה על מקש העתקה ממסמך קיים (בכרטיס העבודה או החשבונית) להעתיק את כל תכולת המפרט המתאים. כמובן שלאחר ההעתקה נוכל לעדכן, להוסיף, לבטל ולשנות את השורות לפי מה שהתבצע בפועל למכונית הספציפית.

יומן מוסך

יומן מוסך או יומן עבודה משמש לרישום העבודות המתבצעות במוסך. היומן עוזר לאגור את המידע של הזמנות לטיפולים ותיקונים (תור), חלוקת עבודה לעובדים השונים ושמירת מצב העבודה של כל רכב במוסך. ניהול יומן המוסך נדרש גם על ידי רשויות החוק. ניתן להדפיס חתכים שונים של יומן המוסך בדו ח יומן עבודה.

דוגמת מסך-כרטיס עבודה

דוגמת מסך - תפריט לקוחות